Haakpatroon Hello Kitty

 

Het patroontje van deze sleutelhanger kan je HIER vinden

Haakpatroon konijntje

Het patroontje voor dit schattige konijntje kan je HIER

vinden.

 

De steken

Zo haak je een ketting van lossen - How to make a chain of stitches

Maak een opzetlosse. Sla de draad om de naald en trek die door de steek op de naald. Iedere keer dat je de draad door de steek op de naald haalt krijg je er een extra losse bij.
 
Make a slip knot. Twist the yarn over the hook and pull through the loop on your crochet hook. Every time you do this you get an extra chain stitch.
 

Zo haak je een vaste: 
Steek de haaknaald tweede losse vanaf de naald. Sla de draad om de naald. Haal de draad door de lus waar je de haaknaald in stak. Je hebt nu twee lussen op je naald. Sla de draad weer om de naald. Haal de draad door beide lussen op de naald.

Insert your hook in the second chain from the hook. Yarn over. Pull through the loop. You now have two loops on your hook. Yarn over. Pull through both loops.
 
 
 
 
 
Zo haak je een halve vaste: 
Steek je haaknaald door de eerstvolgende steek, sla de draad om de naald en trek vervolgens de draad door de twee lussen op je naald te halen.
 
Insert your hook in the next stitch. Yarn over. Pull through both loops.
 
 
 
 
Zo haak je een half stokje: 
Sla de draad om de naald. Vervolgens steek je de naald in de eerstvolgende steek. Sla de draad weer om de naald en haal de draad door de steek. Je hebt dan drie lussen op je haaknaald. Sla de draad weer om de naald en haal de draad door alledrie de lussen.
 
Yarn over. Insert your hook in the next stitch. Yarn over and pull through the loop. You now have three loops on your crochet hook. Yarn over and pull through all three loops on your needle.
 
 
 
Zo haak je een stokje:
Sla de draad om de naald. Vervolgens steek je de naald in de eerstvolgende steek. Sla de draad weer om de naald en haal de draad door de steek. Je hebt dan drie lussen op je haaknaald. Sla de draad weer om de naald en haal de draad door de eerste twee lussen. Sla de draad weer om de naald en haal de draad door de laatste twee lussen.
 
Yarn over. Insert your hook in the next stitch. Yarn over and pull through the loop. You now have three loops on your crochet hook. Yarn over and pull through the first two loops. Yarn over again, and pull through the next two loops.